суббота, 25 октября 2014 г.

iMeteo.sk Počasie FREE+ iRadar

Najobľúbenejšia a najpresnejšia Android aplikácia o počasí na Slovensku
Aplikácia iMeteo.sk Počasie Vám prináša tie NAJpresnejšie informácie o počasí na Slovensku.
Spätná väzba od našich užívateľov je pre nás veľmi podstatná a na základe toho sa aplikácia iMeteo.sk stala najsťahovanejšou a naobľúbenejšou Android aplikáciou na Slovensku.
Vďaka tejto aplikácii budete konečne presne vedieť, aké počasie práve je, aké bude a kde sa práve teraz vyskytujú zrážky.
Komplexné, profesionálne a presné informácie o počasí na Slovensku tak budete mať vždy so sebou vďaka tomu, že aplikácia zobrazuje aktuálne poveternostné podmienky, tak ako boli fyzicky v teréne namerané na observačných staniciach rozmiestnených po celom našom území. Predpovede počasia pre vybrané slovenské lokality sa zostavujú z podkladov numerického modelu, ktorý bol navrhnutý aj pre územie Slovenska.
Naviac aplikácia obsahuje aktuality zo Slovenska aj zo sveta ako aj predpovede a výstražné informácie pre územie Slovenska, ktoré sú vyhotovované meteorológom.
————————————————
PODPORA NONSTOP: V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom aplikácie, pádov alebo jej nefunkčnosti nás neváhajte kontaktovať na adrese: register@imeteo.sk kde sa pokúsime problém ihneď vyriešiť.
————————————————
Aplikácia iMeteo.sk Počasie vo verzii FREE OBSAHUJE
- GPS poloha: Informácia o aktuálnom stave počasia v lokalite, kde sa aktuálne nachádzate a detailný vývoj počasia na nasledujúce hodiny.
- AKTUÁLNY STAV POČASIA: Podrobné informácie o aktuálnych poveternostných podmienkach získané zo správ METAR profesionálnymi meteorologickými stanicami, ktoré sú fyzicky v teréne rozmiestnené.
- iRADAR: Aktuálna poloha zrážok na podklade Google maps nad celým územím Slovenska a Česka, vrátane animácie.
- REGIOPOČASIE: Detailná predpoveď počasia až na 10 dní dopredu vo Vašom meste alebo v obci. Predpoveď na 10 dní je krokovaná na 4 denné periódy. Taktiež si môžete pozrieť detailný hodinový vývoj počasia vo Vašej lokalite až na dva dni dopredu.
- SLOVENSKO: Aktuálne predpovede počasia pre celé územie Slovenska na 7 dní dopredu, ktoré sú vydávané meteorológom na základe aktuálnych výstupov numerických modelov po zohľadnení miestnych podmienok.
- VÝSTRAHY: Informácia o blížiacom sa nebezpečnom poveternostnom jave vrátane popisu očakávaných prejavov nebezpečného javu.
- KALENDÁR: Rozšírená vyhliadka počasia pre celé územie Slovenska až na 10 dní dopredu.
- AKTUALITY: Najčerstvejšie informácie o aktuálnom počasí na Slovensku a vo svete. Vždy tak budete vedieť čo sa deje, kde spadlo najviac zrážok, kde bolo najteplejšie a čo počasie spôsobilo.
- ČLÁNKY: Aktuálny komentár a zaujímavosti k počasiu na najbližšie hodiny a dni na Slovensku, ale aj vo svete.
- WIDGET: Widget aktuálneho stavu počasia, vďaka ktorému budete vedieť aktuálne podmienky vo Vašom meste.
ČASTO KLADENÉ OTÁZKY
Prečo v aplikácii nájdete aktuálny stav počasia len z niektorých lokalít ?:
Pretože sa Vám snažíme ponúknuť profesionálne a naozaj veľmi presné údaje o aktuálnom stave počasia. Po celom území Slovenska je rozmiestnených len niekoľko profesionálnych meteorologických observačných staníc, ktoré monitorujú stav počasia na našom území a tieto údaje automaticky zasielajú do celosvetovej databázy METAR.
Prečo v Regiopočasí nájdete len pár lokalít ?:

Pretože Vás nechceme zavádzať ! Predpovede počasia pre vybrané mestá v našej aplikácii sú zostavované na základe výstupov z numerického predpovedného modelu ECMWF, čo je strednodobý numerický model navrhnutý a kalibrovaný aj pre orografické podmienky Slovenska. Terén nášho územia je veľmi členitý a numerický model ECMWF tvorí horizontálna mriežka s uzlami s rozlíšením 25 km. Na 25 km úseku sa pritom nachádza množstvo obcí. Rôzne iné aplikácie zistia Vašu presnú polohu a obec v ktorej sa nachádzate, avšak predpoveď nie je častokrát pre Vašu obec ani počítaná numerickým modelom.











Комментариев нет:

Отправить комментарий